Top
Hyundai i20

Nieuwe Hyundai i20.

Nu in de showroom.

Stel samen
Hyundai i20
v.a. € 17.895,-
Bekijk alle prijzen
A

Klaar voor jou.

De nieuwe Hyundai i20 is een dynamische en onderscheidende compacte auto met een opvallend nieuw design en de beste veiligheid en connectiviteit in zijn segment. Nu in de showroom.

Reviews


Ontworpen om op te vallen.

Dynamisch, onderscheidend en sensueel sportief. De nieuwe Hyundai i20 zet nieuwe normen met zijn gedurfde nieuwe design. Ontdek het nieuwe karakter van ons meest succesvolle model.

Unieke uitstraling.

Het kenmerkende front is voorzien van prominente luchtinlaten en een indrukwekkende nieuwe grille met een ruitvormig rasterwerk. Aan de achterzijde zorgen de Z-vormige LED-verlichtingsunits voor een unieke uitstraling.

De beste connectiviteit in zijn klasse.

Geniet van slimme, state-of-the-art technologie met de dubbele, optisch gecombineerde 10,25-inch grote schermen met split screen-functie. En met Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten, waarmee je de Hyundai i20 via jouw smartphone – of met gesproken commando’s – kunt bedienen. De nieuwe Hyundai i20 biedt jou naadloze connectiviteit, met online stemherkenning en voorzieningen die je ritten nog plezieriger en comfortabeler maken.

Twee motorvarianten – nog zuiniger en schoner.

De nieuwe Hyundai i20 is leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De 1.0 T-GDi 48V levert 74 kW (100 pk). De 48-volt mild hybrid-technologie zorgt voor 3-4 procent minder benzineverbruik en CO2-uitstoot. De motor is leverbaar in combinatie met een 7-trapsautomaat (DCT) of een handgeschakelde zesversnellingsbak. Die ontkoppelt voor extra brandstofbesparing de motor van de transmissie als je het gaspedaal loslaat. De tweede benzinemotor, de 1.2 MPI, levert 62 kW (84 pk) en is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De nieuwe 48V mild hybrid-aandrijflijn.

Bespaar brandstof en verlaag de CO2-uitstoot met de 48-volt mild hybrid-technologie, die de benzinemotor tijdens het accelereren met extra trekkracht ondersteunt.

7-traps DCT-transmissie.

Liever zelf schakelen? De Hyundai i20 met 1.0 T-GDi 48V biedt keus uit de handgeschakelde iMT-zesversnellingsbak en de 7-traps DCT-transmissie – voor soepel en snel schakelen.

Coasting

De Hyundai i20 1.0 T-GDi 48V met iMT en MHSG biedt de Coasting-modus. De transmissie kiest die modus automatisch zodra je het gaspedaal loslaat. Dat bespaart brandstof.

Hyundai SmartSense

Voor optimale veiligheid is de Hyundai i20 voorzien van unieke, geavanceerde voorzieningen in zijn klasse: Hyundai SmartSense.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Lane Departure Warning (LDW)

  LDW waarschuwt je met visuele en akoestische signalen als de auto onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten. Dit kan een mogelijke aanrijding met een ander voertuig helpen voorkomen.

 • Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

  Deze geavanceerde actieve veiligheidsvoorziening waarschuwt voor gevaarlijke situaties en remt automatisch als dat nodig is. Het systeem waarschuwt je zowel optisch als met een geluidssignaal, remt afhankelijk van de dreiging van een aanrijding de auto af en remt op volle kracht om een aanrijding te voorkomen of de schade te beperken als een aanrijding niet is te voorkomen. Het systeem treedt in werking als een voertuig vóór de auto is gedetecteerd en bij snelheden van 10 km/u of meer.

 • Lane Keeping Assist-Line/Road-Edge (LKA-L/R)

  Waarschuwt je voor onveilige manoeuvres bij snelheden boven 60 km/uur met een visueel en akoestisch signaal. Eerst volgt een akoestische waarschuwing. Als je niet reageert volgt een stuurcorrectie om de auto weer in veilige rijpositie te brengen.

 • LDW
 • FCA
 • LKA-L/R
 • END
 • High Beam Assist
  (HBA)
  HBA detecteert naderende voertuigen en voertuigen die vóór de Hyundai i20 5-deurs in dezelfde rijstrook rijden en past de verlichting daar automatisch op aan. Dat voorkomt verblinding van medeweggebruikers. High Beam Assist schakelt automatisch grootlicht in wanneer dat kan en uit wanneer dat noodzakelijk is.
 • Driver Attention Warning
  (DAW)
  DAW kijkt naar je rijpatroon om tekenen van afleiding of vermoeidheid te herkennen. Sluipen er te veel onzorgvuldigheden in je stuurgedrag, dan verschijnt een melding dat het tijd wordt voor een pauze, bijgestaan door een akoestische waarschuwing.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai i20 5-deurs wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s.

Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!
stel samen Stel je model samen e-brochure E-brochure aanvragen proefrit Proefrit maken acties Bekijk de acties offerte Offerte & inruil contact Neem contact op