Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0238
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Groeneweg09-01-2018
   (9.4)

   Wij zijn zeer tevreden met onze i10 Wij hebben voor deze sportieve auto gekozen omdat we kleiner wouden gaan rijden Wij hebben de grootste lol met onze i10 Wij willen ook de verkoper via deze weg ook bedanken ze hebben alle tijd voor ons genomen de aflevering was ook echt een feest

  • Lucy Wery-Dornseiffen09-01-2018
   (10.0)

   Geweldig mooie auto, prachtige kleur Morning Blue, ligt als een blok op de weg, snelle acceleratie. Interieur is comfortabel, met veel bedieningsgemak en natuurlijk onmisbare ingebouwde navigatie. Kortom, wat mij betreft een 10!!!! Bij de dealer Hyundai Wittenberg Harderwijk deskundig te woord gestaan door Guido van Rijn, die al onze vragen kon beantwoorden. Uitmuntende service.

  • Gert Huisman09-01-2018
   (8.6)

   Geweldige kleine auto die voor ons uiterst geschikt is. Wij rijden vele kilometers ( vakantie) en de auto brengt ons waar wij willen. Elke keer verbaasd ons de auto weer met nieuwe snufjes w.o. Nu pas ontdekt : thuisbegeleiding met licht. Top auto voor deze prijs en uiterst geschikt voor een 2 persoons huishouding.

  • TFM van Bakkum van Bakkum09-01-2018
   (9.1)

   Een hele betrouwbare en degelijke auto. Rijd heel goed, de beste auto die ik tot nu toe in mijn leven heb gehad (en dat zijn er al aardig wat geweest). Rijd heel zuinig, gemiddeld haal ik 1 op 20 en ook de ontwaseming werkt perfect. Ruime kofferbak. Enig minpuntje is dat er geen sensor op de ruitenwissers zit maar verder heel tevreden.

  • Diana Struve05-01-2018
   (8.6)

   Alleen de stoel zit na een poosje niet zo lekker, verder leuk autootje. Ziet er leuk uit en is nog vrij veilig ook heb ik gemerkt. He interieur ziet er ook goed uit, genoeg knopjes/mogelijkheden.