Top

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0282
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Ron15-05-2018
   (9.7)

   Sinds 3 weken een nieuwe Hyundai i20 Comfort T-GDI 1,0 liter 100 pk versie turbomotor in bezit. De Auto rijd goed en is erg comfortabele. Vooral de vele extra's in deze Comfort uitvoering zijn zeer prettig, alleen bij het overschakelen op aangeven van bord computer mist hij een beetje fut omdat hij wat langzaam reageert onder de 1.600 toeren. Er dringt maar weinig geluid het interieur binnen bij hoge snelheden en de vering/demping is erg comfortabel dat het rijcomfort erg ten goede komt.

  • Ton Dolstra09-05-2018
   (9.1)

   Sinds 2 weken in het bezit van mijn nieuwe Hyundai I20. Tot nu toe zeer tevreden. Heerlijk auto om in te rijden. Zeer veel luxe, prima rij eigenschappen ...geld meer dan waard. Alleen is er toch nog een klein ding wat mij tegenvalt. De kaarten van mijn navigatie systeem zijn niet up to date. Vandaag bij mijn dealer, Wittenberg De Meern, langs geweest voor een nieuwere update. Werd vriendelijk en adequaat geholpen. Maar helaas ook de nieuwe kaarten waren niet up to date. Ben nu genoodzaakt mijn eigen Tom Tom te blijven gebruiken. Ik had beter verwacht, duidelijk een aandachtspunt voor Hyundai.

  • Erik 08-04-2018
   (10.0)

   De auto heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Auto is betrouwbaar, zuinig, veilig en heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. 5 jaar garantie, mits dealer onderhouden, is wel zo prettig. Rijdt zeer vlot en is volledig uitgerust. Verbruik is beduidend minder dan mijn vorige auto. Veel positieve reviews online en in diverse autotesten.

  • Frank Verweij08-03-2018
   (10.0)

   Rijdt fijn en schakelt goed, verbruik 7.2ltr bij korte ritten, start\stop systeem wat vaag, altijd Japans gehad maar een keer wat anders, tevreden!