Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.244
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Melvin15-12-2019
      (9.4)

      Auto komt meer dan prima voorruit, niet langzaam maar ook niet snel. Zeer comfortabele en luxe auto. Nadeel vind ik het snelladen die schiet in stappen omlaag ipv andere auto's dat het vermogen langzaam omlaag gaat wanneer de accu boven de 60 % geladen is. Voor thuisladen of bij de werkgever gaat het laden heel goed zelfs. Zit je veel op de weg en gebruik je hoofdzakelijk snelladers raad ik deze auto af. Het snelladen gebruik ik heel af en toe wanneer ik lange ritten heb en dat ik naar de andere kant van het land moet.

    • Kevin Otten05-12-2019
      (10.0)

      Wat is dit een heerlijke auto. De auto bijna een week in bezit maar ik merk nu al dat ik veel relaxter uit de auto stap dan bij mijn vorige auto's. Het elektrisch rijden is prettig, de auto is stil, snel en heeft een goede actieradius. Het achteruit inparkeren is fantastisch met de camera en de sensoren. Het geeft zoveel rust. Verder is het autonoom rijden prettig en reageert de auto perfect. Ik kan op dit moment geen enkele minpunten aanstippen.

    • Danny Groot27-05-2019
      (7.4)

      De auto rijd prima; het is geen sportauto, daar moet ik aan wennen... Wat ik echter wel mis in Europa, is een app waarmee ik hem kan voorverwarmen; dit kan uiteraard met het schema in de auto, maar je kunt hier maar 2 momenten inplannen en ik werk onregelmatig, dan moet ik elke keer als ik uitstap gaan bedenken, wanneer ik weer vertrek, dat is geen doen. Ik denk echt, dat Hyundai Europa hier achter loopt, in 2019... elke andere EV heeft dit al en niet-EVs kunnen ook al een groot deel via een app... (navigatie instellen, claxon en verlichting bedienen).

    • . Hellevoort29-03-2019
      (10.0)

      Zeer tevreden over deze auto: op 1 minpuntje na: De navigatiekaart is niet up-to-date. Dezelfde kaartleverancier verstrekt elk kwartaal nieuwe kaartupdates. Helaas heeft de Ioniq een kaart van februari 2018..........(EUR.10.41.46.701.002.2(D.D2?E.D1)

    • N.r. Albers06-02-2019
      (9.1)

      De Ioniq Electric rijdt soepel, en zoals hoort bij een electrische auto, zeer stil. Dit geeft een enorme rust voor de bestuurder. De Adaptive cruise control is zeer makkelijk in gebruik, enige punt van aandacht is dat het behalve een verandering van kleur op een symbool niet duidelijk is of de lane follow wel of niet zijn werk kan doen. Het geluidssysteem is kwalitatief zeer goed, handig, want hij wordt niet zoals bij de meeste auto's overspoeld door het motorgeluid. Algehele conclusie: fijnste auto die ik ooit in heb mogen rijden, relatief kort bereik doet hier geen afbraak op.

    • Pepijn Knol05-02-2019
      (10.0)

      Fantastische auto, elektrisch rijden is geweldig, altijd maximaal koppel, traploos versnellen, prachtig afremmen op de elektromotoren! Actieradius valt tegen in de praktijk, in de winter haal ik net 160 km op een volle lading.

    • Hans Huijser20-01-2019
      (7.7)

      Ik rij deze auto nu sinds augustus 2018. Het is een erg fijne auto. Rijdt erg fijn en is voorzien van allerlei handige snufjes. Echter toen ik de wagen kreeg kon ik er 200 km mee rijden. Nu in januari 2019 kan ik er nog maar 155 km mee rijden. Dit is voor mij die woont in Friesland erg aan de krappe kant, omdat laden in het noorden van het land erg moeilijk ligt. Te weinig snelladers langs de weg.