Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.139
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Reijer Kok22-03-2018
      (8.9)

      Goede auto met een goede range. Vooral snelladen en het kunnen koelen en verwarmen van de batterij zijn grote voordelen. Wel jammer dat de navigatie geen goede mogelijkheden heeft met het integreren van snelladers tijdens lange reizen zoals Tesla heeft. Daarnaast mis ik heel erg een app om de auto voor te verwarmen en de huidige range in te zien, in Amerika heeft de Ioniq dit wel.

    • Warner Kleijn23-02-2018
      (8.3)

      Ik rijd sinds juli 2017 een Hyundai Ioniq Electric. Een geweldige comfortabele auto! Na jaren schakelauto's te hebben gereden een verademing in deze auto achter het stuur te zitten. Voor het milieu is deze auto een goed antwoord, zeker als je met zonnepanelen je eigen elektriciteit opwekt. Er is ??n maar: de accucapaciteit is geen 280 maar in de zomer hooguit 220 km en in de winter "volgeladen" slechts 195 km. Bij gebruik van verwarming/airco gaat er in de winter met gemak 30 km af van de range. en als je dan ook nog 's avonds rijd kost dat ook accucapaciteit. Zeker met de huidige matige spreiding van snellaadstations in Nederland zou de accucapaciteit hoger moeten zijn. Netto 300 km zou veel beter zijn, dus met een fabrieksopgave van circa 400 km. Dan kun je overal in Nederland komen zonder in paniek naar een oplaadstation te moeten zoeken.

    • L.I. van Dijk19-02-2018
      (8.3)

      De IONIQ is een prima auto qua design en comfort. De Premium uitvoering is van alle gemakken voorzien, zoals achterbank verwarming, stuurverwarming, draadloos opladen, Apple CarPlay, goed geluid, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel etc. Helaas heeft de auto ook een aantal minpunten: - de reikwijdte is veel minder dan opgegeven (170 km) - bij zwarte ?bumpers? blijft het logo voor in het lelijke grijs. - veel systemen vallen uit als het sneeuwt. Achter dit logo zitten namelijk veel sensoren. Deze worden geblokt als er sneeuw op komt. Tip aan de fabrikant: verwarmen? - afstand houden tot de voorganger werkt niet bij scherpe bochten - opladen tot maximaal rond de 6,7 KW... dus thuisopladen duurt lang (kan geen gebruik maken van de 3 fase aansluiting) - de navigatie is sterk verouderd. De A6-A1 is toch al een tijdje aangepast met de spitsstrook etc. Verdere kleine minpuntjes zijn de rijmodes instellingen worden niet onthouden en uitschakelen van de standaard knoppen.

    • Rich Hooff10-01-2018
      (9.1)

      Wat een ongelofelijk fijne auto is de Ioniq EV! Mijn allereerste EV en ik ben meteen verkocht. En nog leuker: elke keer krijg ik de bevestiging dat mijn gevoel en ervaring over de Hyundai klopt. ANWB Kampioen gelezen? I rest my case.

    • Peter Os10-01-2018
      (9.4)

      De Hyundai Ioniq Electric uit november 2016 is de auto die mij dagelijks brengt waar ik moet zijn met een effectief bereik van rond de 200 km i.c.m. met het oplaadnetwerk dat er momenteel beschikbaar is. De buitenkant geeft de auto een representatief karakter. De binnenkant zorgt voor de comfort die je op je reis wenst. Enkel de dwarsbalk van de achterklep is een design punt waar je aan moet wennen. De technische aspecten die de auto met zich meebrengen, denk bijvoorbeeld aan adaptive cruisecontrol en lane assist en het gemak, de veiligheid die dit geeft bij de reis. Het heeft mijn rijstijl positief verbeterd, waardoor ik uitgerust en ontspannen op mijn bestemming aankom!

    • Bert Bosch09-01-2018
      (9.4)

      De Ionic Electric is een fantastische auto. Zit heerlijk, rijdt heerlijk, sportief, snelle acceleratie, zoeft er geruisloos vandoor. Thuis opladen ( 19 cent per kwh) of snel met Fastned langs de weg(iets meer). 's Zomers een bereik van 220 km, 's winters wat minder, prima rijcomfort, verwarming, koeling, audio, alle andere accessoires, perfect. Als beste elektrische auto gekwalificeerd door de ANWB, zie laatste Kampioen. En : vlotte adequate service bij Geenjaar Leiden. Beetje lage instap voor krasse knarren zoal ik, maar daar wen je snel aan. Ik raad hem iedereen aan en zou hem zo weer kopen !

    • onbekendioniqje04-12-2017
      (10.0)

      Top auto!!! Rijd geweldig is van alle luxe voorzien en helpt je ook veilig rijden met allerlei snufjes! Heerlijk om co2 neutraal te mogen rijden, en ook nog rijden op de zon!!!!!!!!!!

    • Selmar Will13-10-2017
      (8.9)

      Een goede, zeer betaalbare auto met een uitgebreide cruise control: bijna alle veiligheidsopties zitten er in, en zonder meerprijs. Ik rijd de Premium versie en heb het dakje onder bijna alle omstandigheden open. Vergeleken met mijn eerdere BMW I3 (met een actieradius van ca 100 km) is de opgegeven actieradius van de Ioniq met rond de 200 km volledig voor je beschikbaar, ook al jakker je met meer dan 130 over de snelwegen. Alleen voor het uiterlijk voel ik regelmatig enige (opel-) schaamte; dit komt vooral door het op stagiaire-kwaliteit ingevulde paneeltje, dat in plaats van de grille is gemonteerd. Vreselijk. Wat me erg irriteert is de ver naar achteren rollende stoel; dit laat je helemaal niet beter instappen. Uitzetten (maar dat kan niet). Maar toch een zeer goede auto, en dat zeg ik zelfs na 4 jaar BMW I3.

    • Ron Waardenburg18-09-2017
      (10.0)

      hallo lezer, Bij Robert, Hoge Emmen mijn eerste Hyunai met 100% electrische aandrijving gekocht. Ik heb er lang over gedaan om tot deze beslissing te komen bij het zoeken naar dit type wagens is de batterij bijna altijd lease, wat het weer veel duurder maakt en de wagens die dit niet hadden waren voor mij helemaal onbetaalbaar (Tesla bijvoorbeeld). Toen vond ik de Ionic las er veel over maakte een proefrit, maar hij bleef net te duur, tot ik Robert bij Hoge Emmen tegen kwam, hij bood net wat meer voor mijn inmiddels wat oudere Prius en ik kocht bij Robert mijn droomwagen. Ik het er nu ongeveer 10.000 km mee gereden en tja, ik wil niet anders meer achteraf was de prijs echt goed, de wagen heeft drie erschillende rij-standen waaronder een sportieve, waarmee je menig auto het nakijken geeft, qwa veiligheid , super, lees maar na , hij zit super, fantastische stoelen. zou wel meer willen schrijven, wat uitgebreider zeg maar, maar het aantal letters is op die ik kon gebruiken gr, Ron

    • Hoekie30-08-2017
      (10.0)

      Een comfortabele en milieuvriendelijke auto dit heel comleet is uitgerust en zeer geschikt voor zakelijk en priv?.