Top

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9267
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Henk Harder10-06-2018
      (7.7)

      Ik rijd nu bijna 3 jaar de nieuwe Tucson. Over het algemeen tevreden over de rijkwaliteiten, hoewel de besturing nog niet echt lekker voelt. In de auto hoor je na een paar honderd meter rijden een "plop". De dealer heeft samen met de importeur geprobeerd deze nare plop uit de auto te krijgen. Ik heb begrepen dat meer Tucson rijders er last van hebben. Het is de dealer niet gelukt...volgens de dealer is het een Tuscon typisch ding dat er niet uit te krijgen is. Het hoort kennelijk bij de auto. Ik moest er maar mee leren leven. Heel vreemd natuurlijk dat de specialisten dit probleem niet tot tevredenheid kunnen oplossen.

    • Ed Nigg10-06-2018
      (8.0)

      Een prima auto. Zeer compleet. Het uiterlijk oogt een beetje hoekig (lomp). Zijn prestaties doen dat overigens niet. We hadden hiervoor de ix35 en die vonden we qua uiterlijk mooier. Wellicht dat dat ook te maken heeft met onze voorkeur voor rondere vormen. Het interieur overtrof echter onze stoutste verwachtingen. Zeer compleet. Al moest ik in het begin wel even wennen aan het feit dat ik nergens mijn "auto-cd's" in kon stoppen. Ik hoop dat de opvolger wat ronder qua uiterlijk zal zijn.

    • Henk Woudenberg09-06-2018
      (8.9)

      Reeds mijn 3 e Hyundai en wederom ben ik zeer tevreden over deze auto. Tevens wil ik garage van Dalen in Vlaardingen vermelden die zeer klantvriendelijk is en voor wie niets teveel is.

    • Ron Huiveneers09-06-2018
      (7.1)

      Goede auto, veel betere wegligging t.o.v. de IX35. Veel comfort, wel duur door de regels van de regering, maar dat geldt ook voor andere merken. Dus rijeigenschappen, comfort, ruimte, design exterieur. - sterkte van het glas is ondermaats. heb hier en daar al krassen op het glas, zowel de zijruit als de voorruit. Verbruik zou iets minder kunnen.

    • peter Pronk08-06-2018
      (7.1)

      30.000 km service beurt gehad. Rekening van te voren besproken wat ik persoonlijk erg prettig vond. Was wel aan de hoge kant , maar viel achteraf toch weer mee. Verder uiterst vriendelijk personeel in alle opzichten. Op het laatst een leen auto gevraagd wat ook probleemloos werd geregeld

    • Harmen De Boer08-06-2018
      (7.7)

      Ik ben erg blij met mijn Hyundai Tucson waar ik nu al twee jaar probleemloos in rijdt en ben daarnaast enthousiast over de 5 jaars hyundai-mobiliteitsgarantie. Al een paar keer heb ik daar zonder problemen gebruik van gemaakt. Het Hyundai team in de werkplaats is zeer vriendelijk en behulpzaam. Klein minpuntje is de trekkracht van mijn 135 PK Tucson. Met de caravan erachter is dat net iets te weinig heuvel op.

    • Sebastiaan Beek08-06-2018
      (10.0)

      Nog nooit in zo'n fantastische lekkere auto mogen rijden. Helaas was het een Lease auto en heb deze niet meer omdat mijn baan stop gezet werd. Helaas nog niet de financiele middelen om deze auto te kopen maar wanneer ik dit wel heb dan zal ik meteen weer een Tucson kopen. Echt een TOP auto

    • Theo Straaten08-06-2018
      (8.6)

      ~Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe Hyundai Tucson. We hebben hem nu vier maanden en alles werkt perfect, het rijgedrag is prima. Omdat we een witte uitvoering hebben met als extra de Limit Edition krijgen we er gratis ook nog veel bekijks mee. Qua styling kan hij de Europese topmerken aan. Dus dat heeft Hyundai dus goed gedaan.

    • HIlbert Tebberen08-06-2018
      (8.9)

      We rijden nu 2 en een half jaar in de Tucson 1600 comfort in de fantastische kleur rood.. We hebben hem nieuw gekregen en we hebben er nog geen dag spijt van gehad. Na een proefrit waren we meteen verkocht en tot op de dag van vandaag heeft onze "rode duivel" zoals we hem noemen ons boven verwachting verrast. de hoge instap, de vormgeving. (volgens ons een van de mooiste auto's op dit moment ), de hoge instap, het verrassende verbruik. (in positieve zin) gemiddeld 1:13, de rijke uitrusting, de geweldige service van onze dealer Bert Wieten in Zwolle (helaas tot onze spijt geen offici?le Hyundai dealer meer stom stom stom van Hyundai) We gaan onze volgende auto echt weer bij Bert Wieten halen.( gelukkig nog wel een erkent Hyundai specialist) Kortom we zijn erg tevreden over onze auto. tot nu toe 50000 probleemloze kilometers gereden.

    • jr08-06-2018
      (8.9)

      nu een jaar in bezit van deze Tucson 1.6GDI MT 2WD PREMIUM en het is een top auto mooi design rijdt ongeveer 700 km met een tank dus hij is niet zo dorstig en de rijbaan hulp hooudt je keurig in je eigen rijbaan en geeft een signaal waneer je de lijn overgaat het navigatie systeem met wifi dat je bij file ook omleid is ook ideaal het enige nadeel is dat je de Hyundai app (android) nodig heb en dat de app voor de wifi en extra functies en dat al een half jaar niet de app niet werkt en dat ze bij Hyundai niet echt een duidelijk antwoord hebben wanneer dat weer werkt maar al met al is dit zeker een top auto zou hem zeker aanraden