Top

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9268
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • jr08-06-2018
      (8.9)

      nu een jaar in bezit van deze Tucson 1.6GDI MT 2WD PREMIUM en het is een top auto mooi design rijdt ongeveer 700 km met een tank dus hij is niet zo dorstig en de rijbaan hulp hooudt je keurig in je eigen rijbaan en geeft een signaal waneer je de lijn overgaat het navigatie systeem met wifi dat je bij file ook omleid is ook ideaal het enige nadeel is dat je de Hyundai app (android) nodig heb en dat de app voor de wifi en extra functies en dat al een half jaar niet de app niet werkt en dat ze bij Hyundai niet echt een duidelijk antwoord hebben wanneer dat weer werkt maar al met al is dit zeker een top auto zou hem zeker aanraden

    • Jochem Vries08-06-2018
      (8.3)

      Mijn Hyundai Tucson in oktober 2017 gekocht bij dealer Galema in Leeuwarden, prettige verkoper waar het goed onderhandelen was, bij ophalen een grote taart gekregen (weer eens wat anders dan standaard bloemetje) en een groot bord met welkom bij de auto, na een paar weken een raar tikje en ik kon bij bezoek de auto gelijk laten staan en gelijk een bijna nieuwe leen auto mee gekregen, al met al een prima keuze en nog steeds heel tevreden, klein min puntje is dat de navigatie mij op een plek nog steeds door het weiland laat rijden terwijl de weg er al 2 jaar ligt, ik hoop dat dit bij de volgend up-date over is.

    • Wouter de Graaf07-06-2018
      (7.4)

      De Tucson is een stoere bak waar je voor moet vallen: gave grill en robuuste uitstraling. Je krijgt veel auto voor je geld, lekker ruim van binnen, en voorzien van moderne extra's die zowel leuk als veiligheidsverhogend zijn. Geen slechte keus!

    • peter Leenheer07-06-2018
      (8.9)

      Ik rijd nu een ruim een jaar in mijn Tucson, Auto bevalt zeer goed en rijdt ook heerlijk. Heb alleen probleem met lak deze beschadigd zeer snel en is naar mijn mening niet hard genoeg , dit merk ik vooral aan de krassen achter de handgrepen bij alle portieren,wellicht komt het omdat ik een metallic zwarte kleur heb uitgekozen en ik heb er de dealer ook nog niet op aangesproken. zoals gezegd bevalt auto over het algemeen goed.

    • Sjaak D.07-06-2018
      (7.7)

      De Tucson inmiddels bijna 2 jaar in bezit. Overall erg tevreden over het design, uitrusting, rijeigenschappen en veiligheidssystemen. En dan heb ik het over de Premium 1.6 T-GDi DCT 4WD safety pack panoramadak. Inmiddels ruim 30 duizend plezierige kilometers op de teller. Enkele minpunten: -als de motor nog niet warm is, komt de auto soms onnodig met hoge toeren amper vooruit. Dus mijns inziens een punt van aandacht / ter verbetering. - jammer dat voor zo'n succesvolle SUV, met sportief uitziend design, geen grotere motorisering gekozen kon/kan worden. Tenslotte nog een vermeldenswaardige opmerking: erg tevreden over mijn dealer, Wittenberg in Utrecht.

    • Kero Akker07-06-2018
      (8.0)

      hallo allemaal, Ik heb een TUCSON HYUNDAI ( alweer de achtste Hyundai auto sinds 1990 ) Mijn ervaring met deze Tucson is buiten gewoon goed. Eerst waren er een paar foutjes met de auto, achterklep ging vanzelf open en het afstellen van het gas, dit is allemaal zeer goed door garage van Dalen opgelost.. Met deze auto rijden is gewoon een lust alles werkt perfect. We hebben in de bergen gereden, door regen sneeuw en storm. Deze auto kan alles aan niets is te gortig voor de Hyundai Tucson.

    • Rob Knijnenburg07-06-2018
      (9.1)

      LS, sedert feb. 2018 in het bezit van een Tucson (2015), gekocht bij een merk vreemde dealer. In het begin al alle medewerking van Hyundai Nederland met het aanmaken van een digitaal paspoort. Dan de auto op zich: comfortabel, afwerking zeer netjes, rijgedrag uitstekend en verbruik gemiddeld. Stadsverbruik iets aan de hoge kant, maar op de (zeer) lange ritten verrassend zuinig. Recent mee in de bergen geweest van Italie en Oostenrijk en kan niet anders concluderen dat de auto zich uitstekend gedraagt en dat je na een lange rit nog relaxed uitstapt. Het olieverbruik / koelvloeistofverbruik is nihil na een ruime 6500 kilometer. Met de aanschaf van wat accessoires voor de auto bij de plaatselijk Hyundai dealer (v.d. Wel / Bergschenhoek) zeer vriendelijk en behulpzaam bij installeren. Kortgezegd: ouderwets tevreden met de Hyundai.

    • Gert Jan Broekroelofs07-06-2018
      (9.1)

      Na een Tucson (250.000 km) en IX35 (100.000 km) opnieuw een nieuwe Tucson GDI Comfort benzine. Een prachtig ontwerp met voor mij juiste styling. Luxe uitvoering met veel veiligheden, zoals parkeersensoren voor/achter. Groot navigatiescherm (echter navigatie helaas niet uptodate). Stoelverwarming voor/achter lekker. Maar het belangrijkste is het fijne rijgenot met de prettige schakeling. Power is voor mij voldoende, anders de (dure) turboversie nemen. Ook belangrijk Hyundai Protect (Hyundai glasscoat) voor de lakbescherming. Uitsluitend met de hand wassen voor zichtbaar krasjesvrij oppervlak. Het enige wat ik echt mis is de startknop. Wederom een tevreden mens!